WAT WE DOEN

Data-analyse voor het mkb

Wij helpen u om meer inzicht te krijgen in uw bedrijf. Onze data-analisten stellen samen met u vast op welke manier u voordeel kunt halen uit uw data. Vervolgens verzamelen we alle data van uw bedrijf en brengen we deze onder in een handige applicatie. Deze applicatie stemmen we volledig af op uw wensen. Zodra de applicatie live is, heeft u altijd en overal inzicht in uw bedrijf en kunt u als mkb-organisatie genieten van alle voordelen van data-analyse.
Image

De voordelen van data-analyse

Grote bedrijven hebben niet voor niets vaak een speciale afdeling voor data-analyse. Met de applicatie van GTIData kan het mkb eveneens genieten van de voordelen van data-analyse.

Inzicht in uw organisatie

Met behulp van onze applicatie krijgt u een overzicht van data uit verschillende onderdelen van uw bedrijf. Zo weet u precies hoe u ervoor staat.

Beslissen met de juiste informatie

Mkb’ers staan regelmatig voor grote beslissingen. Kunnen we extra mensen aannemen? Moeten we ons richten op de Duitse markt? Dankzij onze applicatie maakt u keuzes op basis van de juiste informatie.

Kansen en bedreigingen herkennen

Dankzij onze applicatie kunt u kansen en bedreigingen makkelijker herkennen. Bijvoorbeeld dat een product populair is binnen een bepaalde sector, of dat een machine niet meer rendabel is.

Op de hoogte zijn bij afwijkingen

In de applicatie van GTIData kunt u instellen dat u meldingen wilt ontvangen. Als een grote verandering plaatsvindt binnen het bedrijf, dan brengt onze applicatie u direct op de hoogte. Zo kunt u eventueel bijsturen.

Vier stappen naar inzicht in uw data

01 Afspraak

Onze professionele data-analisten komen bij u langs en beoordelen de huidige situatie. We luisteren naar uw wensen en adviseren welke inzichten waardevol kunnen zijn.

02 Applicatie inrichten

Wij gaan aan de slag met uw data en richten de applicatie in naar uw wensen. Vervolgens leveren we een eerste versie van de data-applicatie op.

03 Verfijnen

U krijgt toegang tot de eerste versie van de applicatie. Indien gewenst, passen we deze verder aan. We verfijnen de applicatie totdat we de optimale tool hebben gecreëerd voor uw bedrijf.

04 Volledig inzicht

U krijgt toegang tot de online applicatie. Vanaf nu heeft u altijd en overal inzicht in uw organisatie. Indien gewenst, kunt u ook anderen toegang verschaffen. Bij vragen staan onze data-analisten voor u klaar.