Met miljoenen golfkartonnen verpakkingen, 25 medewerkers, waardevolle machines, inkomende en uitgaande voorraad: bij verpakkingsbedrijf Cordupack is het dagelijks een drukte van belang. Elke dag is het weer een uitdaging om alles zo perfect mogelijk te laten verlopen. In Juni 2019 schakelde Cordupack de hulp van GTIData in om meer inzicht te krijgen in de processen.

Cordupack produceert, bedrukt en levert kartonnen verpakkingen voor bedrijven. De organisatie beschikt over een gevarieerd klantenbestand en produceert jaarlijks miljoenen dozen. Met een productie van deze omvang is het voor Cordupack extra belangrijk dat de bedrijfsvoering vlekkeloos verloopt.

Cordupack schakelde GTIData in om de bedrijfsvoering inzichtelijker te maken. De organisatie wilde antwoord op vragen als: Hoeveel verpakkingen hebben we deze week gemaakt? Hoe gaat de planning van onze machines? Blijven onze bestedingen binnen het budget? Daarnaast wenste het verpakkingsbedrijf een systeem dat gemakkelijk toegankelijk is voor alle medewerkers in het bedrijf, zodat afdelingen beter kunnen samenwerken.

GTIData bouwde een applicatie die volledig is afgestemd op de wensen van Cordupack. Het eindresultaat is een interface waar het hele bedrijf gebruik van kan maken.  Cordupack heeft nu volledig inzicht in verkopen, voorraad, klantgedrag, transacties, transport en de prestaties van machines. Cordupack gebruikt deze data bij het nemen van bedrijfsbeslissingen. Bovendien communiceren de verschillende bedrijfsonderdelen beter en sneller dankzij de applicatie, waardoor Cordupack nog beter in de behoeften van klanten kan voorzien.

“GTIData heeft ons binnen twee weken volledig inzicht in ons bedrijf gegeven. Hierdoor weten wij precies hoe alle facetten van ons bedrijf ervoor staan, zoals verkopen, productie, planning, transport en budget. Door dit inzicht kunnen we het bedrijf beter managen.” Sander Beijer, Algemeen Directeur Cordupack B.V.

Ook meer inzicht in de data van uw bedrijf? Neem vrijblijvend contact op en informeer naar de mogelijkheden.